"Elever från hela Sverige möttes i Härnösand"
Hem UTBILDNING “Elever från hela landet möttes i Härnösand”

“Elever från hela landet möttes i Härnösand”

Publicerat av: Redaktionen

Elevernas riksförbund höll i helgen sin årliga elevrådskongress, där elever från hela landet samlades för att diskutera och stärka elevinflytandet i skolan.

Tidningen Ångermanland uppmärksammar nu detta i en artikel där den nyvalda styrelseledamoten Cecilia Samuelsson, en deltagare från Härnösand, uppmärksammas.

"Elever från hela Sverige möttes i Härnösand"

Skärmdump från Tidningen Ångermanland

Elevrådskongressen, som ägde rum på Hedda Wisingskolan, blev en lyckad sammankomst där elever fick möjlighet att utbyta idéer och erfarenheter om hur man kan förbättra skolmiljön och elevinflytandet.

Cecilia Samuelsson, nyvald till styrelseledamot inom Elevernas riksförbund, uttryckte sin stolthet över det engagemang som ligger bakom deras arbete:

– Det finns ett stort engagemang och mycket stolthet bakom arbetet vi gör, säger Cecilia Samuelsson.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>