Hem SKOLNIVÅEFTERGYMNASIAL UTBILDNING Freja eID blir ID-metod för studenter

Freja eID blir ID-metod för studenter

Publicerat av: Redaktionen

Verisec AB sluter avtal gällande sin e-legitimationstjänst Freja eID med brittiska Addreax Group Ltd som står bakom Studentkortet och appen STUK.

Nu kan Studentkortets användare säkert och smidigt logga in med Freja eID för att nyttja studentrabatter.

Freja eID blir ID-metod för studenter

Studentkortet förmedlar erbjudanden och kampanjer till den som studerar på högskola, universitet, gymnasiet, Komvux samt folkhögskola och yrkeshögskola. Med mobilappen STUK har användaren alltid sitt Studentkort med sig och möjligheten att se vilka rabatter som finns tillgängliga i deras närhet samt ta del av studentrabatter från studentkortet.se.

Nu förstärker Studentkortet säkerheten i sina tjänster med Freja eID som kan användas för både registrering till tjänsten samt för smidig inloggning med QR-kod till studentkortet.se och STUK.

Johan Henrikson, VD Verisec kommenterar:

”Med Freja eID som exklusiv e-legitimation för identifiering av Studentkortets användare riktar vi fokus mot en väldigt intressant användargrupp, nämligen studenter.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>