Hem Pedagogsnack Mobilspel ska lära barn om andra länder och resmål

Mobilspel ska lära barn om andra länder och resmål

Publicerat av: Redaktionen

TwinGo London, resespelet som lär barnen om London.

Mobilspelet TwinGo Games lär barn om andra länder och resmål. TwinGo Games är först i en relativt outforskad genre.

Genom att kombinera kluriga minispel med resmålsfakta och tips på sevärdheter blir spelet ett roligt komplement till att titta i reseböcker med barnen.

Mobilspel ska lära barn om andra länder och resmål-”6-åringen spelade det hela vägen till London, och när vi kom fram så agerade han guide!” Att få sådan feedback från nöjda föräldrar och barn betyder allt för oss. TwinGo games vill ge alla barn möjlighet att upptäcka och utforska världen, säger Cecilia Gruvberger, grundare av Gobrilla AB.

Följ med de äventyrsresande tvillingarna Alicia och Theo på deras första resa i spelet TwinGo London. Testa dina geniknölar i Londonquizet och mata lilla musen Ozzy med popcorn.

Alla dialoger och instruktioner är intalade vilket innebär att man inte behöver vara läskunnig för att hänga med. Nu finns spelet både på svenska och engelska på App Store och Google Play.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>