Montico blir auktoriserat matchningsföretag – ett av de första i landet
Hem SKOLNIVÅEFTERGYMNASIAL UTBILDNING Montico blir auktoriserat matchningsföretag – ett av de första i landet

Montico blir auktoriserat matchningsföretag – ett av de första i landet

Publicerat av: Redaktionen

Montico har blivit godkända som ett auktoriserat matchningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagens kriterier.

Auktoriseringen innebär att Monticos arbete med att hjälpa arbetssökande till sysselsättning är seriöst och uppfyller de högt ställda kraven på kvalitet.  

Med anledning av Arbetsförmedlingens reformering där en större del av deras arbete kommer att utföras av fristående aktörer, erbjuder Almega Utbildningsföretagen numera sina medlemsföretag att även ansöka om att bli auktoriserade matchningsföretag.

– För oss var det självklart att ansöka och det känns förstås jätteroligt att vi blivit godkända. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa arbetssökande och auktoriseringen är en kvalitetsstämpel på vårt arbete. Faktum är att det bara är vi och ett företag till i hela landet som är auktoriserade, säger Amanda Johansson, affärsområdeschef Montico.

Att Montico nu är auktoriserade innebär en garanti för den som vänder sig dit för att få hjälp att de är seriösa och kvalitetssäkrade.

Montico blir auktoriserat matchningsföretag – ett av de första i landet

Amanda Johansson, affärsområdeschef Montico

– Vi vill fortsätta hjälpa människor till jobb, något som känns extra angeläget i dessa tider med hög arbetslöshet. I Sverige är det idag cirka 400 000 personer som är arbetslösa och nästan hälften av dem har varit utan arbete i mer än 12 månader. Detta vill vi försöka ändra på, säger Amanda Johansson.

Montico erbjuder matchningstjänster på 10 av sina 23 kontor; i Ljungby, Olofström, Tranås, Växjö, Älmhult, Vetlanda, Kristianstad, Karlskrona, Mjölby och Norrköping.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>