Hem NYHETER Ny integration mellan Microsoft Teams™ och SMART Learning Suite

Ny integration mellan Microsoft Teams™ och SMART Learning Suite

Publicerat av: Redaktionen

Den nya integrationen mellan Microsoft Teams och SMART Learning Suite ger ett bättre arbetsflöde mellan lärare och elever i och utanför klassrummet.

Skolor som använder Microsoft Teams och undervisningsmjukvaran SMART Learning Suite kan nu skapa ett effektivare arbetsflöde med fler interaktiva lektioner, ökad kommunikation med elever och ett fördjupat kollaborativt skapande.

Ny integration mellan Microsoft Teams™ och SMART Learning Suite

Med den nya integrationen kan lärarna använda alla de kraftfulla verktyg som finns i SMART Learning Suite Online och nå fler elever, både i och utanför klassrummet, via plattformen de använder varje dag, Microsoft Teams.

– Nu får lärare och elever på Microsoft-skolor en enklare vardag då alla verktyg samlas på ett ställe, säger Karin Lind, marknadschef på Netsmart AB, svenska distributören för SMART. Elever behöver inte hoppa mellan olika sidor med olika inloggningar, allt fokus kan läggas på undervisningen utan onödiga avbrott.

– Lärare och elever runt om i världen står inför en svårplanerad skolstart och hösttermin detta år – och då blir det extra värdefullt att alla digitala verktyg samlas på ett ställe, säger Joke Palmkvist, affärsområdeschef Microsoft skola och högre utbildning. Det är därför mycket glädjande att den växande svenska skaran av Teamsanvändare nu på ett smidigt sätt kan arbeta med Smart Learning Suite – oberoende av om de för dagen finns i skolan eller arbetar hemifrån.

Med SMART Learning Suite Online kan lärare skapa och leverera engagerande lektioner med interaktivt innehåll, formativ bedömning och kollaborativa arbetsytor till elevernas alla olika digitala enheter, datorer, Chromebooks, plattor och telefoner. Elever kan ansluta till lektionen i realtid eller när de vill, de kan gå tillbaka, repetera och arbeta vidare medan lärarna följer arbetet och ger feedback och stöttning i realtid. Var som helst – när som helst – för alla åldrar.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>