Rinnebäcksskolan är återigen godkänd som Apple Distinguished School
Hem EVENT Rinnebäcksskolan är återigen godkänd som Apple Distinguished School 2022-2025

Rinnebäcksskolan är återigen godkänd som Apple Distinguished School 2022-2025

Publicerat av: Redaktionen

Den 27 januari fick Rinnebäckskolan utmärkelsen Apple Distinguished School 2022-2025, en utmärkelse som bara 8 skolor i Sverige har fått, och totalt 689 skolor i 36 länder i världen.

Det betyder att skolan arbetar med en tydlig vision kring innovation, utveckling och digitalisering och använder Apples teknik för att främja kreativitet och lusten att lära.

Stort grattis till alla er på Rinnebäckskolan!

Så här skriver Rinnebäckskolan själva i ett pressmeddelande

Rinnebäcksskolan är återigen godkänd som Apple Distinguished School

Peter Westergård, rektor på Rinnebäckskolan tar emot utmärkelsen Apple Distinguished School. Foto: Rinnebäckskolan

Vi är glada att kunna meddela att Rinnebäcksskolan har erkänts som en Apple Distinguished School för 2022–2025 för vårt arbete med att skapa ett meningsfullt och kreativt lärande för våra elever. I denna process tar vi in det bästa som den digitala och analoga världen kan erbjuda för att stärka lärprocessen och elevernas utveckling.

Apple Distinguished Schools är navet för innovation, ledarskap och pedagogisk excellens.

Skolorna använder Apple-teknik för att inspirera till kreativitet, samarbete och kritiskt tänkande i lärande, undervisning och skolmiljö och har dokumenterade resultat av akademiska prestationer.

– En av våra framgångsfaktorer är att vi arbetar i team där vi lär oss tillsammans och delar med oss för att säkerställa kvalitativt lärande med eleven i fokus. Vårt utvecklingsarbete involverar alla delar av verksamheten där vi arbetar multimodalt och värdeskapande, både analogt och digitalt, säger Peter Westergård, rektor på skolan.

Utmärkelsen Apple Distinguished School belyser vår framgång med att skapa kreativt lärande som engagerar eleverna och bidrar till att höja måluppfyllelsen.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>