Hem EVENT SETT flyttar till hösten!

SETT flyttar till hösten!

Publicerat av: Redaktionen

Med anledning av den rådande COVID-19 situationen har Easyfairs valt att flytta fram SETT 2020 till 16-18 september.

”Förhoppningen är att kunna erbjuda samma föreläsningar och talare som planerats för april.

Även utställarna flyttas också över till september och självklart hoppas vi att om möjligt fler besökare har möjlighet att vara med under hösten.” , säger Helene Pratt, projektledare för SETT.

SETT flyttar till hösten!

SETT är Skandinaviens största mässa och konferens för modern och innovativ lärning. Här möts lärare, pedagoger och rektorer från hela Sverige för att få inspiration och ta del av de senaste trenderna inom skolans och förskolans värld.

Mötesplatsens syfte är att samla pedagoger och beslutsfattare samt utställare som har erfarenheter att förändra i skolans och förskolans sätt att lära ut.

SETT står för “Scandinavian Educational Technology Transformation” och går på Kistamässan den 16-18 september 2020.

Easyfairs och Meet In Grid är arrangörer av mötesplatsen. Internetstiftelsen, Stockholms Stad och Uppsala Kommun är kompetenspartner.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>