Skolans kvalitetsdialoger 2.0 – med statistik från ”sanningens ögonblick”
Hem NYHETER Skolans kvalitetsdialoger 2.0 – statistik från “sanningens ögonblick”

Skolans kvalitetsdialoger 2.0 – statistik från “sanningens ögonblick”

Publicerat av: Redaktionen

Kvalitetsdialoger där skolchefer, utvecklingsledare och rektorer diskuterar hur måluppfyllelsen – elevernas kunskapsutveckling – kan utvecklas har kommit för att stanna.

Från och med i höst kommer även Skolverket och Specialpedagogiska myndigheten att erbjuda skolhuvudmän återkommande kvalitetsdialoger.

Skolans kvalitetsdialoger 2.0 – med statistik från ”sanningens ögonblick”Som en del av detta håller man på att ta fram delmål, indikatorer, framgångsfaktorer och analysunderlag. Dessa är ännu inte klara och presenterade.

För att kvalitetsdialoger ska bli än mer meningsfulla än de generellt är idag behöver de konkret även handla om det som har störst påverkan på elevernas lärande – undervisningens kvalitet. Så här gör man – kvalitetsdialoger 2.0. 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>