Sociala medier och välja att använda det som kunskapsspridningar
Hem IT MED TECHQUEEN Sociala medier och välja att använda det som kunskapsspridningar

Sociala medier och välja att använda det som kunskapsspridningar

Publicerat av: Redaktionen

I skolans värld är det inte alltid lätt hur man ska förhålla sig till hur man ska utbilda barn och ungdomar hur man ska använda sociala medier.

Då detta är något som förändras väldigt fort.

Men det bästa sättet är att börja med en plattform som man kan komma överens om att använda tillsammans med sina elever och där:

· Ha en sluten grupp där bara klassen kommer åt

· Där ni delar kunskaper inom det ni lär era elever eller lär er tillsammans

· Ha några som får hjälpa till att sköta sidan tillsammans med eleverna för då lär dem sig ansvar om hur man ska sköta IT säkerheten men också om hur man kan samarbeta med varandra då detta är värdefullt i arbetslivet.

Så tänk er att ni ska förbereda inför kommande vuxenlivet då det finns så mycket man behöver hänga med på och detta är otroligt viktigt att ha med i lärandet då våra barn och ungdomar spenderar olika tid på sociala medier. Sedan är det otroligt viktigt att verkligen kunna hantera dessa på bra sätt då det förekommer:

Sociala medier och välja att använda det som kunskapsspridningar· Mobbning

· Sexuella försök till kontakter med att barn och ungdomar ska skicka nakenbilder

· Narkotikahandel

· Sälja alkohol

· Andra slags brott

Med detta krävs det att man jobbar aktiv

TechQueen

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>