Hem NYHETER ​Öppen innovation i Videum Science Park

​Öppen innovation i Videum Science Park

Publicerat av: Redaktionen

Under torsdagen ordnas årets första Nutcracker där studenter utmanas i att ge kreativa lösningar på problemställningar från företag.

Företagen som denna gång ger studenterna utmaningar är Softhouse och SVT.

​Öppen innovation i Videum Science ParkArbetssättet kallas öppen innovation (Open Innovation) och handlar om att ta hjälp utanför den egna organisationen för att se problem och lösningar med nya ögon. Studentgrupperna har två timmar på sig att ge en eller flera lösningar. Under hela tiden finns representanter från företagen på plats för frågor och kommentarer i den nätbaserade mjukvaran som används. Företagen utser varsin vinnare som får en djupare presentation av företaget och goda möjlighet att knyta nyttiga kontakter för framtida examensarbete, extrajobb eller kanske till och med anställning.

Det är femte gången Nutcracker ordnas i Videum Science Park.

DATUM torsdag den 19 april 2018
TID Utmaningarna presenteras klockan 11.30 och vinnare koras runt klockan 13.50.
PLATS Hus Echo, Videum Science Park, Framtidsvägen 18, Växjö

Media är välkomna att närvara.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>