Hem NYHETER ​SMART Technologies ny officiell Google for Education-partner

​SMART Technologies ny officiell Google for Education-partner

Publicerat av: Redaktionen

SMART Technologies, marknadsledande utvecklare och tillverkare av interaktiva lösningar för undervisning, SMART Board och SMART Learning Suite är nu officiell partner till Google for Education.

SMARTs mjukvarusvit SMART Learning Suite (SLS) används av över 25 miljoner lärare och elever över hela världen och erbjuder sömlös integration med G Suite for Education.

​SMART Technologies ny officiell Google for Education-partner

Lärare kan skapa, leverera och dela sina SLS-lektioner direkt från Google Drive och Google Classroom.

– Integrationen mellan G Suite och SMART Learning Suite gör det ännu enklare för lärare att effektivisera sin vardag och skapa engagerande lektioner utan att behöva lära sig nya plattformar, säger Karin Lind marknadschef på Netsmart AB, svensk distributör för SMART Technologies.

Allt lektionsmaterial är samlat på ett ställe och med ett klick kan lärarna omvandla sina statiska PowerPoints, PDF-er och Google-dokument till interaktiva lektioner med digitala samarbetsytor, utvärderingar och spelbaserade aktiviteter. Lektionerna kan sedan delas till elevernas digitala enheter för vidare arbete, i eller utanför klassrummet.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>