Hem PEDAGOGSNACK Back to school

Back to school

Publicerat av: Redaktionen

Tillbaka till skolan och bänken igen, dock är det fyra veckor kvar för de flesta.  Men tiden går fort, fortare än vad man tror och snart sitter man där förväntansfull igen.

Var förberedd. Här nedan har du några tips till din starten.

Effektfull högtalare till festen
Back to schoolPulse 3 är det senaste tillskottet av Bluetooth-högtalare i JBL serien och har ett unikt och kraftfullt 360° ljud samt en LED-ljusshow som synkar med musiken för en än mer effektfull ljudupplevelse. Sommar må snart vara över men festen fortsätter.

Pulse 3 tål även regn och stänk då den är vattentät enligt IPX7, den kan till och med sänkas ner i vatten utan att förstöras! Högtalaren har 12 timmars batteritid och kan kopplas samman med andra högtalare från JBL genom appen JBL Connect+ för en ännu större ljudupplevelse.

Högtalaren går att besvara samtal med och har eko- och brusreducerande funktioner samt är kompatibel med Siri och Google Now genom integrerad röststyrning.

Pulse 3 kommer finnas i handeln i augusti för rekommenderat pris 2500kr.

Robust och vattentätt ljud i höst
JBL Flip 4 är en liten men kraftfull trådlös högtalare som kopplar samman din enhet via Bluetooth.
Flip 4 är helt vattentät och robust i materialet för att tåla alla höstens äventyr, inne som ute. Den har 12 timmars batteritid och kan kopplas upp mot två mobiler eller surfplattor samtidigt (så man kan turas om att vara DJ). Sen har den såklart det ikoniska JBL-ljudet som utan problem fyller ett helt rum. Högtalaren går att besvara samtal med och har eko- och brusreducerande funktioner samt är kompatibel med Siri och Google Now genom integrerad röststyrning.

Finns i handeln nu till det rekommenderade priset 1400kr.

Trådlöst ljud till höstens resa eller den pendlande studenten
AKG N60 NC Wireless
Har du en höstresa inplanerad? AKG har nyligen kommit ut med högkvalitativa hörlurar speciellt utformade för resor, N60 NC Wireless. De trådlösa hörlurarna har en imponerande batteritid på hela 30 timmar och stänger aktivt ute störande ljud med den brusreducerande teknologin. Hörlurarna är hopvikbara och kommer även med ett etui så du smidigt kan förvara hörlurarna i handbagaget. AKG N60 NC har en stilren design och är tillverkade i läder och aluminium.

Finns tillgängliga i handeln nu för rekommenderat pris 3000kr

Fjäderlätt men kraftfull dator till studierna
Lenovo Yoga 910 ger en allsidig upplevelse både när det gäller stil och prestanda. Laptopen är fjäderlätt och enkel att bära med sig till skolan eller jobbet. Den har dessutom ett gångjärn som tillåter användaren att vara flexibel i hur datorn används, som bärbar dator eller pekplatta – vare sig det är för uppsatser, presentation eller nöje.

Pris från 13 439 SEK

Se till att skydda känsliga uppgifter online
Det är inte kul när olyckan väl är framme och dator, surfplatta eller mobil angrips virus! Surfa säkert och håll virus och skadliga program på avstånd med säkerhetsprogram från Kaspersky Lab. Kaspersky Internet Security skyddar från internetattacker, infektioner och cyberbrott och håller dig säker online oavsett om du shoppar, utför bankärenden, surfar eller bara umgås i sociala medier.

Lösningen erbjuder integritetsskydd och skydd av personlig information, såväl som ökad säkerhet vid hantering av betalningar och kontouppgifter online. Med funktionen Föräldrakontroll kan du som är förälder även se till att ditt barn är skyddat vid datorn.

Pris från 429 SEK

Förvandla iPaden till ett studieverktyg
Rugged Messenger Keyboard från ZAGG är ett tangentbord som skyddar iPaden, både när den ligger i väskan och om olyckan skulle vara framme. Den har flera funktioner, bland annat trådlös koppling till iPaden och lång batteritid, som gör det enkelt att ta med sig tangentbordet till skolan eller jobbet.

Pris från 999 SEK

Trådlös underhållning för att pausa tentaplugget
Coda Wireless är ett par prisvärda trådlösa hörlurar från ZAGG med kontrollknappar och mikrofon för att styra ljudnivån eller ta emot samtal. Hörlurarna har 10 timmars batteritid för att klara av att spela upp musik hela dagen, när tentaplugget känns tungt.

Pris från 299 SEK

Ladda upp din telefon på språng – utan massa kablar
Mophie powerstation plus XL är en portable laddare för smartphones och surfplattor och kommer med en inbyggd strömkabel som passar antingen iOS eller Android. Trots att laddaren är liten kan den ladda upp din telefon upp till fyra gånger, vilket gör den till det perfekta tillbehöret under höstutflykten.

Pris från 1099 SEK

Satsa på en komplett skärm som klarar det mesta
Vartefter sommarens långa ljusa dagar övergår i höst och lediga dagar och semestertempo byts ut till vardagslunk blir timmarna som spenderas framför datorskärmen allt fler. På jobbet och i skolan såväl som i hemmet. Oavsett du spelar spel, shoppar online, redigerar bilder eller tittar på serier är det viktigt med en datorskärm som levererar kvalitet och samtidigt är skonsam mot ögon, rygg och nacke.

Philips 328E8QJAB5 är en komplett skärm som gör sig lika bra som allroundskärm i hemmet som på kontoret. Lätt kurvad ger den en uppslukande upplevelse för filmtittaren och med AMD FreeSync och SmartImage-funktion är den väl anpassad för spelande. UltraWide Color och 1920 x 1080 Full HD-upplösning ger en skarp och exakt färgåtergivelse och SmartContrast justerar automatiskt bakgrundsljus och kontrast.

Skärmen är även utrustad med FlickerFree-teknik, vilken minskar flimret från skärmen och minskar risken för trötta och torra ögon vid långa stunder framför skärmen. Philips 328E8QJAB5 är 32 tum och med sin eleganta design är den såväl funktionell som ett snyggt inredningsinslag.

Rekommenderat utgångspris 3 219 SEK

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>