Dags att ansöka till Sommarliv 2022 – vårt entreprenörsprogram för ungdomar
Hem EFTER PLUGGET Dags att ansöka till Sommarliv 2022 – entreprenörsprogram för ungdomar

Dags att ansöka till Sommarliv 2022 – entreprenörsprogram för ungdomar

Publicerat av: Redaktionen

Sommarliv är ett program för unga entreprenörer som är nyfikna på att driva eget företag under sommarlovet.

Alla som är 16–19 år, går i årkurs 9 eller på gymnasiet och bor i Kävlinge eller Lomma kommun kan anmäla sig.

Ansök senast 22 maj.

Dags att ansöka till Sommarliv 2022 – vårt entreprenörsprogram för ungdomar

Sommarliv är ett program för unga entreprenörer som är nyfikna på att driva eget företag under sommarlovet.

Kävlinge kommun anordnar årligen ett entreprenörsprogram i samarbete med Lomma kommun, Nyföretagarcenter Syd, Sparbanken Skåne och Region Skåne. Sommarliv 2022 är öppet för ungdomar som är 16–19 år, går i årskurs 9 eller på gymnasiet och bor i Kävlinge eller Lomma kommun.

Programmet innebär en två veckors kick-off med duktiga inspiratörer, en handledare samt nätverk och mentorer som följer och stöttar ungdomarna hela vägen.

Sommar-entreprenörerna får också visa upp sitt företag på en mässa och delta i Almedalsveckan kring ungt entreprenörskap. Dessutom ingår försäkring, startbidrag och en avslutningsaktivitet med utvärdering och diplom.

Ansök senast den 22 maj. Tänk på att kick-off-träffarna är obligatoriska och sker vid 6 tillfällen mellan 17-28 juni på plats i Kävlinge. Vill du veta mer om programmet anordnar vi en informationskväll den 17 maj kl. 17.00-19.00 (på Kommunhuset, Kullagatan 2 i Kävlinge).

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>