Hem NYHETER Från bränt barn till eldsjäl

Från bränt barn till eldsjäl

Publicerat av: Redaktionen

Pelle Lundström har i sitt händelserika liv varit både det brända barnet och eldsjälen.

Med utgångspunkt från sina egna erfarenheter har han i vuxen ålder arbetat med ungdomar och gett dem den hjälp han själv aldrig fick.

Från bränt barn till eldsjäl

Ett arbete som han både blivit prisad och omskriven för. Han föreläser också om sina erfarenheter och lärdomar, och utifrån de ungas perspektiv bidrar han med viktig kunskap för personer som arbetar med barn och ungdomar.

I oktober ges hans självbiografi Från bränt barn till eldsjäl ut. En biografi som med humor och allvar tar läsaren med på hans resa mot kriminalitet och vägen ut från den, till ett liv som ägnas åt att arbeta för och med ungdomar.

Om Pelles arbete går det att lyssna på och läsa om på länkarna nedan.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>