Här är höstens design-nyheter från Smartphoto – färgglatt, lekfullt och modernt!

Pennfodral med superhjälten “Mr Fox”, anteckningsblock med söta “Unicorn in the sky” och vattenflaska med färgstarka retromönstret “Flower Lemonade”.

Det är några av Smartphotos höstnyheter. Kollektionen ingår i fotoproducentens Back to school-sortiment och desigsnen finns bland annat att hitta på storsäljande fotoprodukter som nyckelring och pennskrin till nyheten vattenflaska med flip-lock.

Lagom till skolstarten lanserar fotoproducenten Smartphoto en rad nya designs för skolprylar. Bland de nya designsen hittas både inslag av populära unicorns, men också blommigt gult och modernt prickigt. Designsen finns att få på ett flertal produkter från anteckningsblock, pennfodral och vattenflaskor – perfekt att kitta upp skolväskan med inför skolstart!

Höstens nyheter från Smartphoto

Mr Fox

En lekfull design där superhjälten Mr Fox blir en del av designen. Designen ingår i Smartphotos nya designkoncept “designs utan foto” där kunden kan lägga in sin egen text.

Se alla produkter med Mr Fox

Unicorn in the Sky

En söt design där en rosa unicorn får spela huvudperson. För flertalet produkter med unicorn-design kan du även tillföra ett eget foto, med undantag för nyckelring, etiketter och vattenflaska där det endast är texten som kan göras personlig.

Se alla produkter med Unicorn in the sky

Modern dots

En stilren “only text-design” där kunden själv bestämmer vad som ska stå.
Modern dots finns tillgänglig för flertalet produkter, bland annat detta fina anteckningsblock.

Se alla produkter med Modern dots

Flower Lemonade

En färgsprakande design för den som älskar färg och mycket mönster. Flower Lemonade tillhör även den kategorin “only text”.

Se alla produkter med Flower Lemonade