Hem NYHETER Hogia belönas för bästa samverkan med skolan

Hogia belönas för bästa samverkan med skolan

Publicerat av: Redaktionen

It-företaget Hogia har fått årets pris för bästa samverkan med skola, Utmärkelsen, som varje år delas ut av Göteborgsregionen.

Hogia belönas för sitt breda samverkansarbete som omfattar hela utbildningskedjan, från grundskolan upp till vuxenutbildning.

Hogia belönas för bästa samverkan med skolan

Eva Falk, ansvarig för Hogias externa utbildningsverksamhet, tillsammans med Barbro Lien Rönn, ansvarig för kompetensförsörjning på Hogia.

I år startade företaget en programmeringsutbildning för Stenungsunds kommuns matematiklärare på högstadiet.

– På Hogia har vi länge arbetat för att synliggöra den digitala sektorn och dess möjligheter för barn och ungdomar. Nu delar vi med oss av våra specialistkunskaper till lärarna så att de känner sig trygga i att undervisa och inspirera eleverna att lära sig mer om programmering, säger Barbro Lien Rönn, HR-specialist med ansvar för kompetensutveckling på Hogia.

Utmärkelsen är Göteborgsregionens pris som ska uppmärksamma och premiera skolor, företag och yrkeslärare som arbetar långsiktigt, strategiskt och kvalitativt med samverkan mellan skola och arbetsliv.

2019 års pris delades ut under Future Skills på Svenska Mässan i Göteborg av Helene Odenjung, Ordförande i Utbildningsgruppen i Göteborgsregionen.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>