Inför skolstarten
Hem IT MED TECHQUEEN Inför skolstarten

Inför skolstarten

Publicerat av: Redaktionen

Nu när skolan snart börjar igen behövs det att börja bygga olika grunder om trygghet som ska sedan bli en plats för hela läsåret.

Men när nu it säkerhetsläget för Sverige har blivit mera allvarligt gäller det att hänga med men också riskerna med att tänka på vad man delar för information.

Inför skolstartenI detta vill jag nu uppmana er i skolans värld att bjuda in personer som kan tala till era elever om it säkerheten på olika enkla sätt men också att inte skrämma upp, därför behöver ni bjuda in personer som jobbar i teknikvärlden och komma till era skolor att få prata om detta.

Kom ihåg ni behöver själva inte kunna allt då ni lärare och pedagoger gör andra viktiga uppgifter för våra barn och ungdomar.

Bästa hälsningar

TechQueen

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>