Hem NYHETER Lindex och Mecenat i nytt samarbete om studentrabatt i butik

Lindex och Mecenat i nytt samarbete om studentrabatt i butik

Publicerat av: Redaktionen

Nu när det är dags att uppdatera vårgarderoben lanseras studentrabatt på 10 procent till alla med Mecenatkort i Lindex närmare 200 butiker i Sverige.

Ett välkänt varumärke som erbjuder inspirerande modekoncept inom dam, barn, underkläder och kosmetik.

Lindex och Mecenat i nytt samarbete om studentrabatt i butik

Lindex är en ett av Europas ledande modeföretag med cirka 460 butiker på 18 marknader och försäljning online. Nu lanserar kedjan studentrabatt på hela sortimentet på den svenska marknaden tillsammans med Mecenat, både i butik och online.

-Vi har länge varit starka inom modesegmentet och nu förstärker vi med ytterligare en av de etablerade kedjorna som erbjuder hela sitt sortiment med studentrabatt. Lindex har varit efterfrågade när vi gör våra marknadsundersökningar och det här blir en fin vårpresent till alla modeintresserade, säger Jonas Levin, VD på Mecenat AB.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>