NE ny medlem i Swedish Edtech Industry
Hem UTBILDNING NE ny medlem i Swedish Edtech Industry

NE ny medlem i Swedish Edtech Industry

Publicerat av: Redaktionen

Nu välkomnar vi NE som nya medlemmar i Swedish Edtech Industry.

I Swedish Edtech Industry:s nätverk samlas edtechföretag för att gemensamt utvecklas och verka för innovation, tillväxt och att nyttiggöra teknologi för att möta våra samhällsutmaningar, där lärande och utbildning är nyckeln till det mesta.

“Sverige är ledande i att använda och utveckla den digitala teknologi som möjliggör och stärker det livslånga lärandet och oss som kunskapsnation”. Swedish Edtech:s vision 2024

– Vår vision pekar på det livslånga lärandets betydelse för Sveriges konkurrenskraft. Edtech spelar en viktig roll för att tillgängliggöra lärande och effektivisera processer på alla nivåer för att klara vår samhällsutmaning, menar Jannie Jeppesen, vd för Swedish Edtech Industry. För ett litet kunskapsintensivt land som Sverige är digital kompetens på alla nivåer avgörande och det är ett fokusområde för oss. Vi har 40 års erfarenhet av digitalisering och goda förutsättningar för att behålla ledartröjan på. Vi är glada över att NE nu är en del av vår community och vi ser fram emot att dela kunskap och lära av varandra, en viktig del i vårt gemensamma arbete som branschförening.

”NE har varit ett stöd i skolan i 30 år. I dag är NE ett ledande kunskapsföretag som arbetar för alla elevers rätt till likvärdig undervisning och individanpassat lärande. Som medlem i Swedish Edtech vill vi stötta branschen, utbyta kunskap och erfarenheter med våra branschkollegor och bidra till att stärka den digitala utvecklingen för Sveriges skolor”, säger Fredrik Bengtsson, vd på NE.

NE ny medlem i Swedish Edtech Industry

NE ny medlem i Swedish Edtech Industry

Swedish Edtech Industry bygger nätverk och samlar branschen kring olika frågor och områden för att utveckla kunskap och för erfarenhetsutbyte. En framgångsfaktor för branscher som blivit Sveriges stoltheter är att man samarbetat och gemensamt delat kunskaper och erfarenheter, så kallade Value Networks. Vi bjuder bland annat in gäster från olika branscher, experter eller internationella marknader kring ämnen som kvalitativ tjänsteutveckling, affärsutveckling, export, marknadsföring, ledarskap, on-boarding och annan expertkunskap.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>