Hem PEDAGOGSNACK Sanoma Utbildning och Friends vill göra skolan snällare

Sanoma Utbildning och Friends vill göra skolan snällare

Publicerat av: Redaktionen

”Skolstarten är ett perfekt tillfälle på året för att börja bygga en bättre skola inför framtiden – att skapa en snällare skolmiljö utan mobbning.

Detta vill vi på Sanoma Utbildning främja i kampanjen Kompistipset.

För varje tips som en lärare skickar in ger vi 25 kr till Friends”, berättar Malin Gaimer, marknadsansvarig på Sanoma Utbildning.

Sanoma Utbildning och Friends vill göra skolan snällare

Lagom till Sanoma Utbildnings 25-årsjubileum och skolstarten i augusti drogs kampanjen igång. ”Vi fick in närmare tusen kompistips via nyhetsbrev och sociala medier innan tävlingsutskicket ens hade landat i skolorna. Vi hoppas förstås på att fler lärare tipsar varandra om tävlingen så att vi får in ännu fler kompistips och därmed kan bidra ännu mer till Friends arbete”, fortsätter Malin Gaimer. Förutom att vara med och tillsammans skapa en snällare skolmiljö kan skolan även vinna förstapriset på 25 000 kr i läromedel.

En jury väljer ut 25 kompistips bland de inkomna förslagen. Dessa tips presenteras på en fin affisch som samtliga deltagande skolor får. De 25 skolor som bidragit med de utvalda kompistipsen får dessutom varsin tårta för 25 personer. Kampanjen pågår till den 25 september och vinnarna utses senare i höst.

Kampanjen görs i samarbete med tech marketing-byrån Reaktion.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>