Hem NYHETER Skolporten samlar stöd och kunskap om distansundervisning under ett tak

Skolporten samlar stöd och kunskap om distansundervisning under ett tak

Publicerat av: Redaktionen

Över en natt fick tusentals skolledare och lärare runt om i landet ställa om till distansundervisning.

På Skolporten har vi noterat en ökad efterfrågan på kunskaper i ämnet.

Skolporten samlar stöd och kunskap om distansundervisning under ett tak

För att stötta skola och lärare har Skolporten därför skapat en fokussida om distansundervisning på Skolporten.se. På sidan samlar vi fortlöpande de senaste nyheterna, forskning, stödmaterial, råd och tips från såväl nationella som internationella källor.

Vi har också servat våra cirka 140 000 prenumeranter av nyhetsbrev med ett temabrev om distansundervisning. Brevet innehåller bland annat ett urval av material från myndigheter, organisationer och företag som tagit fram stöd till skolan.

Att sålla, samla och förpacka relevant information till skolans yrkesgrupper känns viktigare än någonsin, säger Birgitta Hartzell, vd på Skolporten AB.

– Alltfler besök på vår hemsida under den senaste tiden vittnar om ett ökat behov av att hålla sig á jour om den rådande situationen i förskola och skola. Grundbulten i Skolportens verksamhet är att underlätta vardagen för skolans professioner. Vi vill med de här insatserna bidra till att ytterligare stötta skolan i dessa utmanande tider, säger hon.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>