Hem NYHETER Universitetskanslersämbetets stora webbupphandling – de tilldelas ramavtal som enda leverantör

Universitetskanslersämbetets stora webbupphandling – de tilldelas ramavtal som enda leverantör

Publicerat av: Redaktionen

Tilldelningsbeslut har nu tagits i upphandlingen webb- och formgivningstjänster för Universitetskanslersämbetet.

Det snabbväxande konsultbolaget Consid erhåller full pott i utvärderingen och vinner avtal som enda leverantör.

Universitetskanslersämbetet (UKÄ) är en statlig myndighet och är verksamma inom tre huvudområden; kvalitetssäkring av högskoleutbildning och examenstillståndsprövning av statliga högskolor, juridisk tillsyn av högre utbildning, samt granskning av effektivitet, uppföljning & omvärldsanalys och statistikansvar för högskolesektorn.

Universitetskanslersämbetets stora webbupphandling - de tilldelas ramavtal som enda leverantör 3Med ledorden ”granskning för utveckling” ska UKÄ:s verksamhet göra största möjliga nytta för högskolesektorn och bidra till att studenterna får en relevant utbildning av högsta kvalitet. I höstas bjöd UKÄ in till anbudsgivning för ramavtal avseende webb- och formgivningstjänster. I uppdraget ingår från avtalsstart att förvalta UKÄ:s befintliga webbplatser med tillhörande tekniska lösningar, samt en hel del formgivningstjänster i tryckt format.

Consid erhöll full pott i utvärderingen och har blivit tilldelade avtalet som enda leverantör. Peter Hellgren, vd på Consid, beskriver företagets något unika erbjudande på marknaden:

– Att vi, som enda leverantör, kan realisera Universitetskanslersämbetets digitala behov är otroligt roligt. Vårt erbjudande täcker idag både webb och formgivningstjänster för såväl digitalt som i print, vilket ger oss en unik portfolio på marknaden och en bra grund till att ge en enhetlig och innovativ upplevelse över alla UKÄ:s kommunikationskanaler. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete.

Avtalets värde beräknas uppgå till 4,5 – 5 miljoner kronor per år och sträcka sig över två år med möjlighet till ytterligare två års förlängning. Projektet kommer för Consid innebära utveckling av nya webbfunktioner för att presentera resultat och erbjuda inblick i processer inom ramen för UKÄ:s kvalitetssäkringssystem för svensk högre utbildning.

Uka.se och tillhörande webbplatser byggs på CMS-plattformen SiteVision.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>