Hem SKOLNIVÅFÖRSKOLA ​Nacka Education Summit – en mötesplats för alla!

​Nacka Education Summit – en mötesplats för alla!

Publicerat av: Redaktionen

Den 21 mars arrangerar Nackas kommunala skolor och förskolor en mässa för över 2.000 lärare, pedagoger, studenter, politiker och andra skolintresserade.

Mässan är en enorm satsning på kunskapsdelning under mottot ”Våga göra – våga dela”.

​Nacka Education Summit – en mötesplats för alla!

Nackas kommunala skolor och förskolor når toppresultat nationellt och ligger i framkant inom många områden. En förklaring till framgångarna kan vara den uttalade ambitionen att släppa loss kraften genom att våga göra och våga dela. Mottot har lett till att fler lärare och pedagoger vågar testa nya arbetssätt och att vara med i olika kompetensutvecklande projekt.

”Nacka Education Summit är tänkt att fungera som en plattform där alla skolor och förskolor kan dela med sig av allt det fantastiska som pågår. När vi visar upp vad vi gör inspirerar vi varandra. Dessutom skapar det en enorm kraft och stolthet när alla möts på ett sådant här sätt”, säger Einar Fransson, produktionsdirektör för Nackas kommunala skolor och förskolor.

Men en verksamhet som har som mål att vara modig nöjer sig förstås inte med att öppna upp enbart för den egna organisationen. Arrangören välkomnar även studenter, andra kommuner, politiker och företag, ja kort sagt alla som är intresserade av vad som pågår i en framgångsrik skolkommun. Och eftersom programmet är gediget och varierat kommer alla garanterat att hitta sina guldkorn.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>