Boka höstens läraraktiviteter, skolbesök och utlåningsmaterial!

Hoppas att du har upptäckt vårt breda utbud för dig som lärare!

Boka höstens läraraktiviteter, skolbesök och utlåningsmaterial! 1Vi vill stötta och inspirera dig! Vi erbjuder bland annat teknikpilotsutbildning, programmeringskurser samt utlåningsmaterial och skolbesök. Vi hoppas att vi gör ditt jobb som lärare ännu roligare!

Låna material till klassrummet!

Lego Education är legolådor med fokus på mekanik och programmering för olika årskurser och Micro:bit är en liten programmerbar dator. För att kunna låna materialet får du gå tillhörande utbildning (90 min). Mer information om bokning av lådor och utbildning hittar du här.

Som teknikpilot på expectrum får du chans att komma hit och hålla egna skolbesök med din eller skolans klasser, efter att ha fått utbildning hos oss.

Vill du höra mer om att bli teknikpilot? Anmäl dig till uppstartsmöte 11 september här. Är du tekniklärare och vill få kompetensutveckling i teknik? Lärare åk 1-3 läs mer och anmäl dig här. Lärare åk 4-6, läs mer och anmäl dig här. Lärare åk 7-9, läs mer och anmäl dig här.

Programmering har blivit en del av läroplanen och här får du hjälp att komma igång!

Våra kurser fokuserar på programmering ni kan ta med er tillbaka till klassrummet. Under fyra tillfällen lär du dig mer och får praktiska tips och övningar. Läs mer och anmäl dig till F-6 här.

Snart släpper vi våra skolbesök, med anmälan som öppnar 15 augusti kl. 9.00. Du skickar en bokningsförfrågan på det skolbesök du är intresserad av. Vi vet att det brukar vara högt tryck och vi ber er att endast skicka en bokningsförfrågan så att fler skolor och klasser får chansen att delta i aktiviteter hos oss. Som bokare har du också möjlighet att se dina bokningar och avboka dina besök. Mer information och bokning hittar du här (blir synligt när bokningen öppnar).

Hoppas vi ses i höst!