Hem NYHETER Fusion inom Irisgruppen – Iris Competens fusioneras med Iris Hadar och byter varumärkesnamn

Fusion inom Irisgruppen – Iris Competens fusioneras med Iris Hadar och byter varumärkesnamn

Publicerat av: Redaktionen

Den 3 januari 2020 fusionerades utbildningsföretaget Iris Competens AB med moderbolaget Iris Hadar AB.

Iris Competens AB upphör därmed som företag och i samband med fusionen byts varumärkesnamnet från Competens till Iris.

Fusionen medför inga förändringar i bolagets ägande, bemanning, styrning, ledning eller verksamhet. All verksamhet finns kvar i samma lokaler på flera orter i landet med samma kursutbud, samma personal och skolledning.

Fusion inom Irisgruppen – Iris Competens fusioneras med Iris Hadar och byter varumärkesnamnSyftet med fusionen och varumärkesförändringen är att möjliggöra en effektivare drift av verksamheten och kommunikationsarbetet. Samtliga leverantörer och kunder har informerats.

Varumärkesbyte – Competens blir Iris

Den 14 januari sker det officiella varumärkesbytet. Då lanseras bland annat en ny hemsida, iris.se.

– Det är oerhört spännande att vi, efter en lång tids förberedelse, nu genomför förändringen. Jag är övertygad om att det kommer att stärka vår attraktivitet och konkurrenskraft. Från och med den 14 januari är Iris en aktör med större tjänsteutbud och bredare expertis, med fler kunder och verksamheter. Vi är experter på utbildning, stödinsatser, jobbmatchning och anpassningar. Genom att vi öppnar dörrar till jobb och inkludering skapar vi de bästa förutsättningarna för att människor ska nå sin fulla potential säger Jenny Stegmar- Silfver, VD Irisgruppen.

Irisgruppen består av Iris Hadar AB och Medlearn AB och är en kvalitetsdriven, rikstäckande utbildningsanordnare med ett brett spektrum av tjänster. Alla med målet att hjälpa människor att ta nästa steg i livet och att öppna dörrar till jobb och inkludering. 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>