Hem NYHETER Öresundsgymnasiet deltar i forskningsprojekt

Öresundsgymnasiet deltar i forskningsprojekt

Publicerat av: Redaktionen

Under 1,5 år kommer Öresundsgymnasiet i Landskrona att delta i ett forskningsprojekt med fokus på att utveckla undervisning och lärande.

Projektet kommer att mynna ut i en bok som är tänkt att användas på lärarutbildningar runt om i Sverige. På en pressträff berättar forskarna mer om projektet.

Öresundsgymnasiet deltar i forskningsprojekt

Utvecklingsprojektet genomförs i samarbete mellan forskare från Göteborgs, Stockholms och Uppsala universitetet, ledning och personal på Öresundsgymnasiet och utbildningsförvaltningens forsknings- och utvecklingsavdelning.

I projektet ingår även forskare från högskolan i Borås och Halmstad högskola.

Syftet med projektet är att utveckla förutsättningarna för undervisning och lärande på Öresundsgymnasiet i Landskrona. Målet är bättre kunna möta varje elev utifrån dennes förutsättningar, behov och personliga mål.

Forskningsprojektet kommer att resultera i en bok som är tänkt att användas på exempelvis lärarutbildningar runt om i Sverige.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>