Lärande på SchoolParrots lista över de topp 100 bästa gymnasieskolorna
Hem UNDERSÖKNING Lärande på SchoolParrots lista över de topp 100 bästa gymnasieskolorna

Lärande på SchoolParrots lista över de topp 100 bästa gymnasieskolorna

Publicerat av: Redaktionen

Enligt senaste undersökningen från SchoolParrot där elever, vårdnadshavare och personal lämnar omdömen om gymnasium visar sig både Realgymnasiet Eskilstuna och Realgymnasiet Nyköping vara högt rankade.

Undersökningen som är stor, där tusentals personer deltog placerade sig Realgymnasiet Eskilstuna på plats 25 och Realgymnasiet Nyköping på plats 64.

Lärande på SchoolParrots lista över de topp 100 bästa gymnasieskolorna

Elev och lärare vid Realgymnasiet

– Vi är väldigt glada för en så fin placering. Vi arbetar hårt med trygghet, trivsel och studieresultat på skolan. Allt vi gör på skolan gör vi för att eleven skall få en så bra skoltid som möjligt, säger Thomas Lines, Rektor Realgymnasiet Eskilstuna

– Det känns jättebra, säger Sebastian Askbom, Rektor Realgymnasiet Nyköping. Det tycker jag är ett kvitto på att eleverna känner sig trygga och trivs på skolan, att de är nöjda med undervisnings- och utbildningens kvalitet och i sin tur kan rekommendera skolan till andra, berättar han stolt.

SchoolParrot är Sveriges mest populära sida för omdömen om skolor, där gymnasium är en av deras mest populära kategorier. För att få vara med på listan krävs 10 omdömen. Varje omdöme består av flertalet frågor samt skriftliga omdömen om skolan.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>