Hem NYHETER Lin education blir officiell partner till Bett Show

Lin education blir officiell partner till Bett Show

Publicerat av: Redaktionen

Härom veckan skrev vi om två aktörer i samband med Bett 2019 i London.

Advania och Lin education. Med anledning av det är det extra kul att få leverera nästa nyhet i ämnet innan bläcket på den förra artikeln hunnit torka.

Lin education blir officiell partner till Bett Show

I förra veckan blev det nämligen klart att Lin education blir Betts officiella respartner från Skandinavien. Något som ska komma att gynna Lins deltagare då de får VIP-access godbitarna ur Betts program på mässan. Vidare blir Lin-deltagarna automatiskt registrerade på Bett-show och slipper därmed eventuella köer.

Johan Frej på Lin kommenterar det hela så här:

”I stora drag betyder vårt vårt samarbete med Bett att vår skandinaviska konferens Mind the gap bl en del av Betts program”. Han fortsätter:

” Vi kommer att arbeta tillsammans med Bett och skapa innehåll ihop. Det kan vara möjlighet att träffa talarna på Bett, ha egna programpunkter på Bett eller skapa nätverksträffar med lärare från hela världen”.

Konceptet låter onekligen spännande för de pedagoger som väljer att resa till London med Lin. Ifall man har åkt med Lin education tidigare år kan man säkert förvänta sig att nästa års besök får ytterligare en dimension.

Slutligen vill Johan Frej ändå tillägga att samarbetet är så nytt att allt ännu är i sin linda. Det som nämnts hittills är klart men i en snar framtid kommer det att komma ytterligare information om vad samarbetet kommer att generera i. Hursomhelst. Nog låter det spännande att besöka London och vara en del av både Lin och Bett på samma biljett.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>