Nu introducerar Aktiv Skola en webbshop där det är enkelt att beställa extramaterial
Hem NYHETER Nu introducerar Aktiv Skola en webbshop där det är enkelt att beställa extramaterial

Nu introducerar Aktiv Skola en webbshop där det är enkelt att beställa extramaterial

Publicerat av: Redaktionen

Nu blir det lättare att beställa material från Aktiv Skola.

Nu introducerar Aktiv Skola en webbshop där det är enkelt att beställa extramaterial– Allt vårt material är ju kostnadsfritt att ladda ner. Webbshopen ger möjlighet att beställa extramaterial i tryckt form. Till exempel skickar vi gratis ut vår populära Föräldrahandbok till samtliga förskoleklasser i landet – det händer att skolorna vill ha den även till andra årskurser och då finns den här möjligheten att köpa fler till självkostnadspris via webbshopen, säjer Lina Fredriksson, kommunikatör.

Webbshopen ger också stiftelsen möjlighet att följa vilka material som är mest efterfrågade och på så sätt få en ännu bättre koll på vad man ska fokusera på att utveckla.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>