Hem NYHETER Framgångsakademin skänker utbildning värd över 5 miljoner kronor i julkampanj

Framgångsakademin skänker utbildning värd över 5 miljoner kronor i julkampanj

Publicerat av: Redaktionen

Serieentreprenören Alexander Pärleros har Nordens största intervjupodcast och hans olika bolag omsätter tillsammans mer än 150 miljoner kronor om året.

Nyligen lanserade han Framgångsakademin, en unik streamingplattform för utbildning och utveckling inom olika områden.

Framgångsakademin skänker utbildning värd över 5 miljoner kronor i julkampanj

Alexander Pärleros

Nu skänker tjänsten utbildning till ett värde över 5 miljoner kronor i julklapp, för att kunna förverkliga deras egen önskan om att göra kunskap tillgängligt för alla.

– Människor har så mycket saker. Istället för att köpa mer prylar vill vi i år ge människor möjligheten att ge bort kunskap. Med Framgångsakademin vill vi låta människor utvecklas inom områden de aldrig får lära sig i skolan.

Hur många kommer egentligen ihåg vad årets julklapp var för tio år sen? Vi vill istället ge dem livets julklapp och skapa oförglömliga upplevelser.

Vi vill att så många som möjligt ska få möjlighet att ta del av några av Sveriges främsta experters kunskap och erfarenheter, säger Alexander Pärleros.

Modellen påminner om streamingtjänsternas upplägg.

Det som skiljer sig mot vanliga plattformar på området, såsom Netflix och Spotify, är att allt fokus ligger på utbildningar med Nordens främsta profiler inom olika områden.

Till exempel lär minnesmästaren Mattias Ribbing dig hur du snabbuppgraderar ditt minne, PT:n och coachen Mårten Nylén hur du utvecklas inom hälsa, retorikexperten Elaine Eksvärd hur du bemästrar presentationstekniker och hjärnforskaren Katarina Gospic hur viktigt det är att förstå hjärnans och kroppens signaler. Plattformen vill via profilernas aggregerade kunskap göra tittaren till expert på respektive område.

Inför jul får alla som använder tjänsten möjlighet att ge bort prenumeration i olika former till vänner och familj. Något som både är stimulerande och kan betala sig bra i längden.

– Det är dags att ta kunskapsinlärning till en ny nivå. Eftersom jag själv hade svårt i skolan och därför har hittat andra vägar att lära mig känns det extra bra att vi nu ger bort möjligheten att lära sig till fler. Jag kan inte se att det på något sätt kan bli bättre, säger Alexander Pärleros.

Framgångsakademin är en e-learningplattform som har ett upplägg som liknar de stora streamingtjänsternas. På plattformen finns utbildningar inom olika områden, bland annat retorik, försäljning, kommunikation, träning och självledarskap.

Alexander Pärleros driver Nordens största intervjupodd Framgångspodden, med mer än 3 miljoner lyssningar/månad. Han driver även Sveriges största familjepodd, Sånt är livet, ihop med sin fru Ida Warg. Han har bland annat utsetts till årets Digitala influencer, är en av landets mest populära föreläsare, har sålt slut turnén Framgångsshowen och fått Framgångspodden utsedd till Årets podcast. Framgångsakademin är hans största satsning hittills.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>