Hem NYHETER Skolon och populära lärtjänsten Studi inleder samarbete

Skolon och populära lärtjänsten Studi inleder samarbete

Publicerat av: Redaktionen

Det digitala lärandet blir nu ännu enklare för både lärare och elever när lärtjänsten Studi och Skolon inleder samarbete.

I Skolon finns idag över 1500 digitala skolverktyg och läromedel och nu växer biblioteket ytterligare när populära lärtjänsten Studi och Skolon ingår samarbete – något som kommer att förenkla åtkomst och användning för både lärare och elever.

Skolon och populära lärtjänsten Studi inleder samarbete

– Att göra Studi tillgängligt i Skolons bibliotek av digitala verktyg kommer att skapa mervärde för våra användare, som nu får möjlighet att nå och samla alla sina digitala verktyg och läromedel på ett smidigare sätt.

Vi ser verkligen fram emot samarbetet och känner att Studi passar väl in i Skolons förenklande plattform, berättar Anna Kraft, VD för Studi.

– Studi är en mycket användbar och pedagogisk lärtjänst som verkligen ligger i tiden.

Deras gedigna utbud av lektioner och filmer på flera olika språk hjälper till att förklara svåra saker på ett enkelt sätt, så att alla elever har möjlighet att hänga med i klassrummet. Att Studi aktivt arbetar med inkludering i skolans värld är också något som går helt i linje med vår vision om digitalt lärande för alla, avslutar Lisa Holmberg, partneransvarig på Skolon.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>