Stipendier till 28 Haningeungdomar för mycket goda studieresultat
Hem KOMMUNER Stipendier till 28 Haningeungdomar för mycket goda studieresultat i grundskolan

Stipendier till 28 Haningeungdomar för mycket goda studieresultat i grundskolan

Publicerat av: Redaktionen

Grundskolenämnden delade ut stipendier till 28 Haningeungdomar för mycket goda studieresultat i grundskolan, under en ceremoni i Kulturhuset den 22 november 2023.

– Som lärare i grunden finns det inget som gör mig stoltare än när elever lyckas i skolan, och jag är oerhört stolt att få dela ut dessa stipendier till ungdomar i Haninge för deras fina prestationer i grundskolan.

Stipendier till 28 Haningeungdomar för mycket goda studieresultat-Stort grattis till alla stipendiater, och lycka till med framtida jobb och studier, säger Veronica Pagard (M), grundskolenämndens ordförande, Haninge kommun.

Ungdomarna, som gått i både kommunala och fristående grundskolor i Haninge kommun, fick minst 325 meritpoäng av 340 möjliga i slutbetyg när de slutade nian våren 2023. Under ceremonin i Kulturhuset delade Veronica Pagard ut diplom och presentkort på 2500 kronor till ungdomarna, för att uppmärksamma och fira deras mycket goda studieresultat.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>