Hem NYHETER Björn Sundberg tillträder som ny VD på Pedagogpoolen

Björn Sundberg tillträder som ny VD på Pedagogpoolen

Publicerat av: Redaktionen

Den 1 augusti 2019 tillträdde Björn Sundberg som ny VD på Pedagogpoolen och tillhörande dotterbolagen Lärarjouren och Qvalitetspoolen.

Björn har under många år jobbat i bolaget, senast som verksamhetschef med ansvar för det operativa arbetet, och han har även ingått i ledningsgruppen.

Björn Sundberg tillträder som ny VD på Pedagogpoolen

Björn Sundberg, VD på Pedagogpoolen

Björn har en gedigen erfarenhet av bemannings- och rekryteringsbranschen inom både utbildningssektorn och andra tjänsteområden.

”Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med mina kollegor driva verksamheten framåt med målsättningen att vara en professionell och pålitlig samarbetspartner till såväl kunder som medarbetare i hela Sverige.

Jag är mycket glad över att ha fått detta förtroende”, säger Björn Sundberg.

Pedagogpoolen är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Sedan 2001 hyr vi ut väl förberedda och engagerade lärarvikarier till förskola och skola samt rekryterar kompetenta lärare och skolledare.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>