Hem NYHETER Göteborgs Stad tilldelar Hermods nya vuxenutbildningar

Göteborgs Stad tilldelar Hermods nya vuxenutbildningar

Publicerat av: Redaktionen

Göteborgs Stad har fattat tilldelningsbeslut om ramavtalen för kommunal vuxenutbildning där avtalstiden sträcker sig från 1 juli 2020 till den 30 juni 2024.

Beslutet kommer att träda kraft den 25 februari förutsatt att ingen begär överprövning.

Göteborgs Stad tilldelar Hermods nya vuxenutbildningar

Avtalstiden sträcker sig från 1 juli 2020 till 30 juni 2024 som längst och omfattar totalt två avtalsområden för Hermods. Tilldelningen gäller områden inom distansutbildning gymnasiala ämnen samt sfi närlärande.

– Vi är glada över att vara en av de leverantörer som fått förnyat förtroende i att utbilda vidare inom sfi och högskoleförberedande gymnasiala utbildningar inom Göteborgs Stad. Att få tilldelningen betyder mycket för oss, säger Petter Hallman, Utbildningsdirektör Hermods.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>