Kahoot! rankas som 3:e coolaste varumärket av Gen Z och Millennials i Europa
Hem UNDERSÖKNING Kahoot! rankas som 3:e coolaste varumärket av Gen Z och Millennials i Europa

Kahoot! rankas som 3:e coolaste varumärket av Gen Z och Millennials i Europa

Publicerat av: Redaktionen

Är det möjligt för en lärplattform att konkurrera med stora namn som Nike, Apple, Coca-Cola och Netflix?

Svaret är ja, enligt en varumärkesundersökning från YPulse, en amerikansk plattform som specialiserar sig på insikter och analyser om ungdomar.

Undersökningen mäter vad européer i åldrarna 13–39 tycker om fler än 800 varumärken gällande olika faktorer – inklusive vilka varumärken de tycker är coola. På tredje plats – före både Apple, Coca-Cola, TikTok och Instagram – hittar du lär- och underhållningsplattformen Kahoot!.

De coolaste varumärkena enligt unga européer mellan 13–39 år

  1. Kahoot! rankas som 3:e coolaste varumärket av Gen Z och Millennials i EuropaNike
  2. Netflix
  3. Kahoot!
  4. Apple
  5. TikTok
  6. Instagram
  7. Coca-Cola
  8. PayPal
  9. YouTube
  10. Footlocker

”Det är verkligen fantastiskt att se hur Kahoot! har utvecklats till att bli ett globalt varumärke, populärt bland människor i alla åldrar – i klassrummet, på jobbet och i hemmet”, säger Eilert Hanoa, VD på Kahoot!.

YPulse, plattformen bakom statistiken, undersökte nyligen också vad som skapar en känsla av samhörighet hos unga konsumenter i västra Europa, och fann att unga européer tycker att ett varumärke är coolt när det ”är unikt och sticker ut från konkurrenterna”.

”Det unika erkännandet och styrkan hos varumärket Kahoot! har helt och hållet byggts på det engagemang som Kahoot!-upplevelsen ger, med spridning viralt och ryktesvägen. Det är vår produkt som gör jobbet och som väcker engagemang och lärlust”, säger Eilert Hanoa.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>