Hem NYHETER Panasonic lanserar nya bärbara laserprojektorer – världens minsta i 6000 lumen-klassen

Panasonic lanserar nya bärbara laserprojektorer – världens minsta i 6000 lumen-klassen

Publicerat av: Redaktionen

Panasonics presenterar idag en ny produktserie bärbara LCD-laserprojektorer som de minsta och lättaste dimensionerna i sin lumenklass – 6000 lumen.

Laserprojektorerna i de nya produktserierna VGZ60 och VGZ50 väger endast 7,2 kg och består av tre nya modeller i WUXGA (PT-VMZ60, PT-VMZ50, PT-VMZ40) och två i WXGA (PT-VMW60, PT-VMW50).

Panasonic lanserar nya bärbara laserprojektorer – världens minsta i 6000 lumen-klassen

Den lätta, kompakta konstruktionen gör projektorerna väl lämpade för transport mellan samarbetsmiljöer inom företags- och utbildningsområden.

Projektorerna riktar sig till dem som söker prisvärda övergångar från lampa till laser med enkla inställningar för skärmprojektion. Enheterna har 4 500 – 6 000 lumens ljusstyrka, vilket möjliggör ljusa och skarpa bilder med hög färgnoggrannhet för engagerande bilder.

Serierna finns tillgängliga från mars 2019 (VMZ50) och juni 2019 (VMZ60) och utlovar 20 000 timmars underhållsfri drift, tack vare ny kylteknik, utvecklad från vårt sortiment med högre ljusstyrkor.

Projektorerna har ett 1,6x zoomobjektiv för korta avstånd och ett brett V/H-objektivskifte. Detta ökar enheternas flexibilitet och gör dem idealiska för användning i små klassrum, mötesrum och begränsade utrymmen.

Fyra av modellerna är kompatibla med DIGITAL LINK, för simultanöverföring av video-, ljud- och styrsignaler via en enda LAN-kabel över avstånd på upp till 150 m. Andra funktioner inkluderar en USB Memory Viewer-funktion och möjligheten att ta med dig din egen enhet när du använder projektorns trådlösa modul. Med den här funktionen kan besökare ansluta till projektorn via en app och dela information och dokument oavsett position.

Alla projektorer stöder också 4K och 30p-signalingång, vilket gör produktserien till en framtidssäker lösning som kan projicera både innehåll och bildkvalitet i toppklass.

-Våra kunder har efterfrågat en LCD-lösning för användare vars budget inte sträcker sig till vårt oöverträffade 1-chip DLP-sortiment, säger Hartmut Kulessa, European Marketing Manager på Panasonic. Det vi har utvecklat är branschledande när det gäller storlek, vikt och driftsäkerhet – så dessa projektorer kommer säkert att bli mycket väl mottagna.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>