Hem NYHETER ProMeister ställer om fysiska utbildningar till fordonstekniska webinar

ProMeister ställer om fysiska utbildningar till fordonstekniska webinar

Publicerat av: Redaktionen

ProMeister ställer om sina fysiska kurser inom fordonsteknik till webinar, där utbildare och kursdeltager möts via video över nätet.

Första webinariet som erbjuds är ATI 2020, där ProMeisters utbildare berättar om aktuell teknikinformation, nyheter i branschen och svarar på kursdeltagarnas frågor direkt online.

ProMeister ställer om fysiska utbildningar till fordonstekniska webinar

– Vi tar det här initiativet för att fortsatt leverera rätt kompetens till Sveriges fordonstekniker så de i sin tur kan ta hand om dagens och morgondagens fordon. Första webinariet kommer finnas tillgängligt att anmäla sig till innan mars slut och blir den populära kursen ATI 2020. ATI står för aktuell teknikinformation som är en orientering i den allra senaste tekniska utvecklingen samt annan information som är bra att känna till om fordon- och mobilitetsbranschen, säger Andreas Forslund, Operativ chef ProMeister Solutions.

ProMeister erbjuder fordonstekniska webbkurser och fysiska utbildningar inom flera områden. De fysiska utbildningarna består vanligtvis av både teoretiska och praktiska moment men med anledning av coronaviruset är de fysiska utbildningarna flyttade. Istället arbetar ProMeister nu med att ta fram fler webbkurser och omvandla flera utbildningar till webinar.

– Det är glädjande att vi kan göra den här omställningen så snabbt. Vi har fått positiv feedback från våra utbildningsdeltagare och det är verkstäder som har hört av sig för att vara först att testa vårt webinar. Den tekniska utrustningen som behövs för att delta är en dator med webbkamera samt ett headset. Det är bra om alla kan se och höra varandra i samband med de frågor och dialoger som kan dyka upp under webinariet, säger Andreas Forslund, Operativ chef ProMeister Solutions.

ProMeister Solutions agerande avseende coronaviruset covid-19

ProMeister följer utvecklingen avseende coronaviruset samt myndigheternas riktlinjer för att på bästa sätt kunna vidta åtgärder som bidrar till individ och samhälles trygghet.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>