Hem NYHETER Samarbete med Skoljuristerna stärker avtalsområde förskola och skola

Samarbete med Skoljuristerna stärker avtalsområde förskola och skola

Publicerat av: Redaktionen

Arbetsgivarföreningen KFO har inlett ett samarbete med Skoljuristerna för att ännu bättre möta uppdraget från medlemmarna att tillhandahålla mer specialiserade juridiska tjänster.

Det finns en ökande efterfrågan på specialistkompetens inom skoljuridik och utbildning inom avtalsområdet förskola och skola.

Samarbete med Skoljuristerna stärker avtalsområde förskola och skola

Arbetsgivarföreningen KFO utvecklar servicenivån inom skolområdet.

Samarbetet innebär att Arbetsgivareföreningen KFO:s medlemmar till ett mycket förmånlig timpris kan anlita Skoljuristerna i ärenden som rör skoljuridik.  Alla medlemmar ska ha möjlighet till det bästa stödet och den möjligheten förverkligas nu i och med detta avtal.

– Skoljuristerna förstärker vår dedikerade förskole- och skolteam genom den omfattande erfarenhet de har från utbildningsområdet.

Genom detta tillför Skoljuristerna bland annat spetskompetens i frågor gällande skoljuridik och utbildning som vi därmed kan erbjuda våra medlemmar, säger Petter Skogar, förbundsdirektör på Arbetsgivarföreningen KFO.

– Vi ser fram emot att kunna erbjuda juridisk service till KFO:s medlemmar. Jag har haft förmånen att träffa många medlemmar och sätta mig in i de utmaningar och möjligheter som finns. Insikterna tar jag med mig in i det nya samarbetet, säger Ingela Fehér på Skoljuristerna.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>