Advania levererar nu digitala enheter till Stockholms stads pedagogiska verksamheter i nytt avtal
Hem TEKNIK Advania levererar nu digitala enheter till Stockholms stads pedagogiska verksamheter i nytt avtal

Advania levererar nu digitala enheter till Stockholms stads pedagogiska verksamheter i nytt avtal

Publicerat av: Redaktionen

När Stockholms stad upphandlade en ny leverantör av digitala enheter till stadens pedagogiska verksamheter landade valet på Advania.

Avtalet innefattar all hårdvara och avtalstiden är 21 månader. Avtalets totala värde är 700 miljoner kronor.

Advania levererar nu digitala enheter till Stockholms stads pedagogiska verksamheter i nytt avtalKraven på digitalisering i pedagogiska verksamheter är höga och tillgången till rätt hårdvara är en nyckel för att skolorna ska fungera optimalt. Det nya avtalet mellan Stockholms stad och Advania innebär att Advania ska förse Stockholms stads pedagogiska verksamheter med hårdvara enligt avtalet ”Digitala enheter till stadens pedagogiska verksamheter”.

– Att få samarbeta med Stockholms stad och säkerställa att alla barn som går i skolan i staden och alla pedagoger som hjälper barnen får rätt förutsättningar är ett väldigt hedrande uppdrag, säger Tomas Wanselius, VD på Advania Sverige AB.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>